Syntens

Congres Futureproof in Arnhem

Dat er in de toekomst een tekort aan personeel in de zorg gaat ontstaan, weet u waarschijnlijk wel. Dit biedt kansen en uitdagingen voor uw organisatie. Maar welke kansen zijn dit en hoe benut u ze optimaal? Bezoek het congres 'Futureproof: Meer zorg met minder mensen!' op 5 november 2010 van 09.30 uur tot 17.00 uur in het Groot Klimmendaal te Arnhem. Deelname is kosteloos.

Inspirerende sprekers nemen u mee naar de zorgverlening in 2025. Samen met zorginstellingen, verzekeraars, onderwijs en overheid krijgt u inzicht in nieuwe manieren van werken, organisatievormen en inzet van technologie en ICT in de nabije toekomst. U hoort van potentiële klanten wat hun wensen en behoeften zijn en hoe zij omgaan met innovatie.

Deelname aan het congres biedt u de kans om kennis te maken met uw doelgroep in het hier en nu. Laat zien wat uw organisatie kan betekenen in de strijd tegen het dreigende personeelstekort en presenteer uw producten, diensten en methoden aan de aanwezige zorginstellingen en andere geïnteresseerden. Zo kunt u onder andere deelnemen aan de matchmaking lunch, of aanwezig zijn met een stand op de infomarkt.

Kijk voor meer informatie over het programma binnenkort op www.health-valley.nl. U kunt zich al direct aanmelden door een mail te sturen naar Steven Schilthuizen van Health Valley/Syntens, email: schilthuizen@health-valley.nl.