Kennis en innovatie centraal tijdens opvolger HCC!dagen

22/10/2010 16:08

HCC

HCC, de vereniging voor computergebruikers, houdt op 5 en 6 november aanstaande in de Jaarbeurs te Utrecht het kennisevenement HCC!digital. Dit nieuwe initiatief is de opvolger van de welbekende HCC!dagen, al jaren het grootste computerevenement van Nederland. Bij HCC!digital staat de overdracht van kennis en informatie centraal.

Bezoekers van het evenement kunnen presentaties en workshops volgen over actuele thema's. Een thema dat veel aandacht krijgt tijdens HCC!digital is veilig gebruik van internet en social media. Specialisten van bijvoorbeeld ESET Smart Security gaan in op de vragen: wat zijn de risico's van internet en het gebruik van social media? En hoe bescherm je jezelf daar tegen? Met deze thematiek speelt HCC in op de actualiteit en de vraag onder haar leden en andere computergebruikers.

Finale Benelux ESL Pro Series

Andere thema's die - veelal in de vorm van workshops - uitgebreid aan bod komen zijn digitale fotografie (Photoshop, Keynote, Picasa), mobile life (smartphones, iPhones, iPads), home entertainment (HD/Blu-Ray/3D) en gaming. Zo komen de beste gamers van Europa bijeen om tijdens HCC!digital de finale van de Benelux ESL Pro Series te spelen!

Kennis delen

De focus op kennis en informatie is zeer bewust. "Met dit nieuwe evenement speelt HCC goed in op de behoefte van de digitale consument", verklaart Petra Claessen, directeur/bestuurder van HCC. "Bij HCC!digital draait het om het delen van kennis en het opdoen van ervaringen middels lezingen en demonstraties. Doordat de nadruk op kennis en informatie ligt, sluit het evenement goed aan op onze verenigingsactiviteiten."

2000 m2 markt

Naast de focus op kennisoverdracht heeft HCC een markt van hardware en software in het programma. Op 2.000 vierkante meter demonstreren en verkopen bedrijven de nieuwste digitale producten tegen scherpe tarieven.

Praktisch informatie

Locatie: Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein 6, Utrecht

Data: Vrijdag 5 en zaterdag 6 november 2010 van 10.00 uur tot 17.00 uur Site: www.hccdigital.nl

Kaartverkoop loopt via www.hccdigital.nl

Over HCC

HCC is met circa 115.000 leden de grootste vereniging van computergebruikers in Europa. HCC, opgericht in 1977, is dé ontmoetingsplaats voor mensen met een gezamenlijke interesse in computergebruik en een kennisnetwerk voor computergerelateerde onderwerpen. De vereniging brengt mensen met dezelfde interesses met elkaar in contact, via een van de vele groepen van enthousiaste hobbyisten. HCC biedt haar leden bovendien vele aantrekkelijke diensten en voordelen. Zoals ondersteuning bij computergebruik en diverse kortingen.





http://www.hccdigital.nl