RTL Group

Harry Potter, Marco Borsato en 'De TV Kantine' in 'Van Der Vorst Ziet Sterren'

Het nieuwe album van Marco Borsato, Dromen Durven Delen, komt pas op vrijdag 19 november uit, maar in Van Der Vorst Ziet Sterren op vrijdag 5 november laat hij al drie gloednieuwe nummers horen. Ook vertelt hij samen met componist John Ewbank hoe het album tot stand is gekomen. Verder praat Peter van der Vorst uitgebreid met Marco over zijn leven en de afgelopen periode na het faillissement van The Entertainment Group.

Harry Potter and the Deathly Hallows is de titel van de allerlaatste Harry Potter-film, die in twee delen wordt uitgebracht. Peter mocht rondkijken op de filmset en sprak met alle drie de hoofdrolspelers die de afgelopen tien jaar voor het oog van de wereld opgroeiden: Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint. Ook is Van Der Vorst Ziet Sterren het allereerste programma ter wereld dat fragmenten uit de nieuwe film kan laten zien. Het bioscooppubliek moet nog tot woensdag 17 november wachten.

Peter gaat bovendien thuis langs bij misschien wel de beste zangeres van Nederland, Trijntje Oosterhuis. Ze laat de boerderij zien waar ze met haar man Sander en twee kinderen woont en vertelt over haar succesvolle carrière. In het tuinhuis waar ze tegenwoordig al haar muziek opneemt, laat ze de eerste nummers van het prachtige kerstalbum horen waar ze de afgelopen maanden aan heeft gewerkt.

Volgende week starten Carlo Boszhard en Irene Moors met een nieuw seizoen van De TV Kantine. Peter brengt een kort bezoek aan de winnaars van de Gouden Televizier-Ring op de set van het programma en blikt met hen vooruit op het nieuwe reeks.

Uitzending: RTL 4, vrijdag 5 november, tussen 23.00 en 00.00 uur.
---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met RTL Nederland, Jaap Paulsen, via tel: 035 - 6718879 of email jaap.paulsen@rtl.nl.