Gemeente Almelo

Raad behandelt programmabegroting 2011

5 november 2010 - Zoals bekend moet de gemeente Almelo fors bezuinigen. De gemeenteraad zal dus belangrijke keuzes moeten maken over het toekomstige beleid. Dinsdag 12 oktober, 19 oktober en 2 november werden de informatieve raadsbijeenkomsten met betrekking tot de begroting 2011 gehouden. U heeft toen als inwoner, ondernemer of partner van Almelo de mogelijkheid gehad om een bijdrage te leveren aan de meningsvorming van de gemeenteraad.

Na deze informatieve raadsbijeenkomsten, gaat de raad verder met het vaststellen van de programmabegroting. Dit doen de raadsleden in twee raadsvergaderingen. De raadsvergaderingen zijn openbaar, u bent van harte welkom als toehoorder. Voor meer informatie over deze raadsvergaderingen kunt u terecht op vergaderingen en stukken.

Raadzaal
Raadzaal

Raadsvergaderingen

Dinsdag 9 november 19.00-22.30

Algemene beschouwingen door de raadsfracties en de fracties bevragen elkaar op draagvlak voor amendementen en moties. Onderwerpen zijn: raadsvoorstel scenario's grondbedrijf, raadsvoorstel heroverweging stadhuis, bezuinigingstaakstelling 2011, meerjarenprogrammabegroting en Berap (Bestuursrapportage).

Donderdag 11 november 13.30-18.00

Vervolg op raadsbijeenkomst van 9 november 2010. Gelegenheid voor het college van B&W om te reageren op de voorgenomen amendementen en moties van de raad. Tijdens deze raadsvergaderingen debatteren de gemeenteraadsleden met elkaar.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de raadsgriffie van Almelo, telefoon (0546) 54 13 91.