Politie Rotterdam Rijnmond

OV

AANHOUDINGEN TIJDENS OVERLASTCONTROLES

Datum publicatie: 05-11-2010 09:44

SPIJKENISSE - Tijdens verschillende controles in Spijkenisse heeft de politie donderdagmiddag vijf personen aangehouden.

Verder werd een 30-jarige man bekeurd voor het blowen op straat. Een 20 jarige vrouw reed op de Perzikgaard zonder rijbewijs.

Op het Schepenpad reed een 13-jarige jongen op een fiets zonder licht. De agenten spraken hem aan en zagen dat er geen slot op de fiets zat. Na verder onderzoek bleek dat de fiets van diefstal afkomstig was. De tiener is aangehouden.

Op Waterland werd een man aangehouden die nog een openstaande bekeuring van 50 euro had. Deze mocht hij op het bureau betalen.

Op de Zomerakker herkenden de bike-agenten een man die ook gesignaleerd stond. Hij moest nog 1600 euro betalen en 23 dagen cel uitzitten. Hij is in een politiebus overgebracht naar een politiebureau.

Onderweg naar het bureau kwamen de fietsende agenten een derde persoon tegen die ook gesignaleerd stond. Deze meneer moest nog een 500 euro aan achterstallige bekeuringen betalen. Ook hij is overgebracht naar een politiebureau.

Bij metrostation centrum ging een verdachte er vandoor. Deze werd na een korte achtergvolging in de boeien geslagen en overgebracht naar een politiebureau om te achterhalen waarom hij er vandoor ging.