Whodunit: Gouden Stier 2010 Today's Brokers gestolen

05/11/2010 11:41

Today's Beheer & Brokers

Whodunit: Gouden Stier 2010 Today's Brokers gestolen

Vrijdag 5 november 2010. Today's Brokers heeft donderdagavond 4 november de Gouden Stier voor Beste Internet Broker van Nederland gewonnen. Nog diezelfde avond is de Gouden Stier gestolen. Today's Brokers begrijpt de dief: dit is een prestigieuze prijs voor de beste internet broker van Nederland.

Vakjury voor verkiezing Internet Broker

De Gouden Stier 2010 voor beste internet broker is voor het eerst uitgereikt door een professionele vakjury. Voorheen was deze Gouden Stier een publieksprijs. Today's Brokers laat met deze prijs alle andere Nederlandse internet brokers, groot en klein, achter zich.

Whodunit?

Dat iemand de prijs steelt, is volgens Cees Smit van Today's Brokers begrijpelijk. 'De Gouden Stier voor beste Internet Broker is natuurlijk niet de eerste de beste prijs. Dat het feest rond de Gouden Stier nu op een Whodunit uitloopt, maakt de prijs alleen maar interessanter. Maar whodunit?'

Gouden Dief voor al dan niet eerlijke vinder

Today's Brokers looft een Gouden Dief uit voor degene die de Gouden Stier op Frederiksplein 1 in Amsterdam komt terugbrengen. Today's Brokers is niet alleen de beste internet broker, ook de meest coulante. Een rechtszaak zal er dan ook niet van komen.





http://www.todaysgroep.nl