Consumentenbond

5 november 2010

Oud-directeur Consumentenbond wint ITO Award 2010

Dick Westendorp, oud directeur van de Consumentenbond, krijgt van Stichting ITO (Instituut voor Telecom Organisatie), de ITO Award 2010. Hij ontvangt deze award voor zijn inzet om de relatie tussen consument, bedrijf, burger en overheid te verbeteren. Volgens de stichting maakt Dick Westendorp zich sterk op Nederlands en Europees niveau voor een betere dienstverlening en veiliger producten voor consumenten.

dick_westendorp De Stichting ITO zet zich in om de kwaliteit van telefonische loketten van bedrijven en organisaties te verbeteren. Dick Westendorp is blij met de award. In een reactie zegt hij: "Het is goed dat er vanuit verschillende sectoren meer aandacht is voor de klant. De serviceverlening wordt beter en klanten worden serieuzer genomen. Maar we zijn er nog niet, dus de dienstverlening van de verschillende sectoren moet intensief gevolgd worden".

Directeur Consumentenbond
Dick Westendorp was van 1982 tot 1999 directeur bij de Consumentenbond. Daarna is hij 8 jaar directeur geweest van Stichting ITO. Eerder ontvingen onder andere Felix Meurders en Frank Heemskerk de ITO Award.