Port of Rotterdam

Datum 5-11-2010
Bron Havenbedrijf Rotterdam N.V. ©

Nominaties Jong Haventalenten bekend

Marie Louise Vlaming (29 jaar, manager Operationele dienst Vopak), Lonneke Pronk (30 jaar, general manager Customer Support Benelux bij APL Netherlands), Martijn Kik (26 jaar, manipulatie coördinator Odfjell) en Yuri Ouweneel (27 jaar, business developer Verenigde Tankrederij) zijn genomineerd om `jong haventalent van 2010' van Rotterdam te worden en Rik Pek op te volgen. Dit gebeurde deze week na een strenge voorselectie in het historisch scheepvaartmuseum De Delft. Op woensdagavond 8 december vindt de finale plaats in het Hilton te Rotterdam.

Voormalige `havenmannen' Henk Moolenaar, Roel den Dunnen, Roel Kuiper én Rutger van Slobbe voelden tien kandidaten stevig aan de tand. De kandidaten werden getoetst op visie, daadkracht, innovatie, ambitie en presentatie. Vanaf maandag 8 november is op www.jonghaventalent.nl te lezen en te zien waarom zij denken het Jong Haventalent van 2010'' te zijn. Tot eind november kan het publiek daar dan ook stemmen op hun favoriete kandidaat. De winnaar krijgt onder andere een half jaar lang een ford-fiësta tot zijn of haar beschikking en wordt gecoacht door een havendirecteur.

De verkiezing tot Jong Haventalent is een initiatief van Jong Havenvereniging, Havenbedrijf Rotterdam N.V., Young EDBR, Deltalinqs en LINK en wordt georganiseerd door Stichting Jong Haventalent. Mediapartners zijn Watertalent en dagblad Metro. Met de verkiezing tot Jong Haventalent wordt bestaand talent zichtbaar met als doel dit talent te boeien, binden en behouden. En erkend talent trekt nieuw talent!