Gemeente Hulst


Kunstraad zoekt logo

Wedstrijd in verband met een logo voor de Kunstraad.

Dit jaar werd de Kunstraad Hulst opgericht. Deze raad is nu op zoek naar een passend logo. Iedereen kan een ontwerp voor het logo van de Kunstraad indienen. Het beste ontwerp wordt beloond met een geldprijs van 250 euro.

De Kunstraad is op zoek naar een logo dat past bij haar werking en taken. Ontwerpen kunnen tot 1 januari 2011 worden ingediend. U kunt deze mailen aan s.van.de.walle@gemeentehulst.nl of worden gestuurd naar: Gemeente Hulst - t.a.v. Mevr. S. van de Walle - Postbus 49 4560 AA Hulst.

De prijswinnaar wordt in januari 2011 door de Kunstraad bekend gemaakt. Voor eventuele vragen kunt u terecht bij de secretaris van de Kunstraad, mevr. S. van de Walle, bereikbaar op tel. 0114-389377.

De oprichting van de Kunstraad kwam voort uit de cultuurnota Kunst en cultuur in Hulst. Na een sollicitatieprocedure hebben 7 enthousiaste mensen zitting genomen in de kunstraad Hulst.

De leden zijn: Lucie Reyns - Zohlandt, Annet Both, Henk Wentzler, Jackeliene Roozenburg, Pascal Bosmans, Tony Dielen en Jos Buijsrogge. Als ambtelijk secretaris fungeert Sterra van de Walle.

De taken van de Kunstraad zijn:


- initiatieven op het gebied van kunst ontplooien


- bestaande initiatieven ondersteunen en zorgen voor een goede afstemming


- vraagbaak voor kunstenaars


- professionele en amateurkunst: aandacht voor beide


- ambitie: promotie van kunst in Hulst


- meerjarenambitie: toewerken naar Hulst - cultuurstad of Hulst - kunststad.