MEI-Rusland Midcap Fonds tijdelijk gesloten voor inkoop

05/11/2010 17:15

Middle Europe Investments

De directie van MEI-Fondsenbeheer B.V. deelt mede dat zij ten aanzien van het door haar beheerde fonds MEI-Rusland Midcap Fonds N.V. (ISIN NL 0006033219)

besloten heeft om met onmiddellijke ingang en tot nader order de inkoop van aandelen in dit fonds op te schorten. Verkooporders ingelegd vanaf vrijdag 5 november 2010 16:00 zullen tot nader order niet uitgevoerd worden.

Deze beslissing is ingegeven door het feit dat er de afgelopen week een groot aanbod van aandelen was, terwijl de aanwezige liquiditeit te beperkt was om deze te kunnen inkopen en desinvesteringen bemoeilijkt worden door tijdelijke beperkte beurstransacties op de Russische beurs voor midcapfondsen. Ter bescherming van de belangen van de aandeelhouders in dit fonds is dan ook besloten om tijdelijk de inkoop van de aandelen in dit fonds te staken. Zodra de directie van mening is dat er in Nederland voldoende liquiditeiten voorhanden zijn, zal het fonds weer open gaan.

Bovenstaande beslissing is genomen door de directie van MEI-Fondsenbeheer B.V. en is afgestemd met de Raad van Commissarissen.

De directie, MEI-Fondsenbeheer B.V.





http://www.mei.nl