Gemeente Oirschot

Start thema-avonden groot succes

Â

Bouw mee aan je eigen dorp

Â

De gemeente Oirschot werkt aan een toekomstvisie: hoe ziet Oirschot er over 20 jaar uit? Hebben we dan al onze monumenten nog en het prachtige buitengebied? Om nog niet te spreken van de vele verenigingen, stichtingen en clubs die Oirschot rijk is: zijn we er over 20 jaar nog voor elkaar? Is er nog werkgelegenheid, zijn we nog zelfstandig, of gaan we op in grote steden als Eindhoven of Tilburg? Kortom: genoeg om samen over na te denken!

Â

Toekomstvisie, maar hoe?

De toekomst van Oirschot is van ons allemaal, dus moeten we er ook samen over nadenken! Daarom organiseren we in november een aantal thema-avonden en in december nog enkele inwonersavonden. Gezamenlijk brainstormen en debatteren levert beelden van keuzes en richtingen voor de uiteindelijke visie. We hebben uw hulp dus hard nodig!

Â

Planning

De eerste 3 thema-avonden zitten erop en we mogen concluderen dat deze succesvol zijn verlopen! De opkomst was goed en de gesprekken en brainstorms kwamen goed op gang. Vruchtbare avonden dus, waarvoor we alle deelnemers van harte willen bedanken!

Hieronder ziet u de planning voor de avonden die nog komen. Spreekt een thema u aan of wilt u uw ideeën kwijt tijdens de inwonersavonden dan bent u van harte welkom.

Â

Planning thema-avonden

Datum

Locatie

Thema

15 november 2010

Café Dorpsplein in Oostelbeers

Dynamisch Oirschot

22 november 2010

Ontmoetingscentrum Ons Mevrouw in Middelbeers

Duurzaamheid

Â

Planning inwonersavonden

Datum

Locatie

Kern

29 november 2010

Kemphaan

Middelbeers/Westelbeers

6 december 2010

Dorpsplein

Oostelbeers

13 december 2010

Gasterij De Beurs

Oirschot

20 december 2010

De Watermolen

Spoordonk

Â

Contact

Heeft u vragen over de toekomstvisie, de planning, de avonden of iets anders? Kijk dan op onze website www.oirschot.nl. Hier vindt u alle informatie over het traject. Uw vragen kunt u stellen via e-mail toekomst@oirschot.nl of direct aan de projectleider Marjolijn Bramer, telefoon

06-11169628.

Â

Kunt u niet aanwezig zijn bij één van de avonden maar heeft u wel ideeën? In het gemeentehuis van Oirschot staat een Wensboom waar u al uw wensen en ideeën kwijt kunt. Dit kan uiteraard ook per e-mail of schriftelijk. Schroom niet, we hebben uw ideeën hard nodig. Heel graag tot ziens in Oirschot!