Subaru


SUBARU BENELUX

Volledig toegespitst op zakelijke rijder

SUBARU LEGACY 2.0i `CORPORATE EDITION' AWD

Hoofddorp, 5 november 2010

Subaru heeft op basis van de tweeliter Legacy Sedan en Legacy Touring Wagon een zowel aantrekkelijke als concurrerende uitvoering in haar leveringsprogramma opgenomen, die tot in detail is toegespitst op de wensen van zakelijke berijders: de Legacy 2.0i `Corporate Edition' AWD.

Afgezien van een zorgvuldig afgestemde uitrusting zijn beide Legacy-modellen ook uiterst scherp geprijsd, hetgeen een gunstig gevolg heeft voor de fiscale bijtelling. De Sedan-uitvoering is al leverbaar vanaf EUR 28.995, terwijl de meerprijs voor de Touring Wagon `Corporate Edition' slechts EUR 1.000 bedraagt.

CVT-transmissie zònder meerprijs
Beide Legacy's zijn leverbaar met naar keuze een handgeschakelde versnellingsbak of - zelfs zonder meerprijs (!) - automatische Lineartronic CVT-transmissie. In alle gevallen zijn de `Corporate Edition' uitvoeringen voorzien van zaken als climate control, cruise control, radio/cd-speler, bluetooth technologie, een regen- en lichtsensor, elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, lichtmetalen wielen, mistlampen, Vehicle Dynamics Control en - als vanzelfsprekend bij Subaru - Symmetrical All Wheel Drive (AWD). Indien gewenst kan daarnaast nog gekozen worden voor de aantrekkelijke `upgrade packs' die speciaal voor de Legacy-reeks zijn samengesteld.

De Subaru Legacy 2.0i `Corporate Edition' AWD is per direct leverbaar via de officiële Subaru 6 Sterren Dealers.