C/TAC

P E R S B E R I C H T

's Hertogenbosch, 5 november 2010

Ctac-dochter Yellow2B en Sybase tekenen partnerovereenkomst

Yellow2B benoemd tot Sybase Business Solution Alliance Partner

Yellow2B, specialist van Ctac op het gebied van het ontsluiten, verrijken en gebruikersvriendelijker maken van SAP-systemen, en Sybase, onderdeel van SAP, tekenen een partnerovereenkomst. Sybase benoemt Yellow2B in dat verband tot Business Solution Alliance Partner.

Door de samenwerking neemt Yellow2B het Sybase Unwired Platform op in zijn portfolio. Dit platform vormt een aanvulling op het unieke maKLIK-concept en de speciaal voor SAP ontwikkelde softwarecomponenten van Yellow2B, waarmee SAP voor een breder publiek beschikbaar komt. Met het Sybase Unwired Platform kan een SAP-gebruiker nu ook bedrijfsdata veilig en efficiënt mobiel ontsluiten. Sybase is marktleider in software voor het beheren, analyseren, distribueren en mobiel ontsluiten van informatie. SAP nam Sybase in juli 2010 over.

Artie Jasperse, Regional Salesmanager Benelux bij Sybase: "Yellow2B vormt een prima aanvulling op onze bestaande partners. Het bedrijf heeft zijn roots in het ontsluiten van SAP-systemen. Daarnaast heeft Yellow2B in de afgelopen tien jaar ruimschoots zijn sporen verdiend in het gebruikersvriendelijker maken van SAP."

André Zandberg, Managing Consultant bij Yellow2B: "Mobiele zakelijke toepassingen zijn sterk in opkomst. Via het Sybase Unwired Platform kunnen wij onze klanten nog beter ondersteunen in de ontwikkeling en veilige distributie van mobiele toepassingen. Dit platform past uitstekend in onze maKLIK-aanpak om SAP-systemen 24x7 voor iedereen en overal toegankelijk te maken. We zien er dan ook naar uit om SAP met behulp van het Sybase-platform verder te 'mobiliseren'."

/ / / / / / / /

Over Ctac
Ctac is ICT-dienstverlener, gespecialiseerd in ERP-oplossingen. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van o.a. SAP en Microsoft systemen en hiervan afgeleide activiteiten, zoals systeemupgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Gold Partner en Microsoft Gold Partner in Nederland en België. Bovendien is Ctac de grootste SAP reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. Tot de klantenkring behoren ongeveer 600 organisaties, van elke bedrijfsgrootte en uit uiteenlopende branches. Per ultimo juni 2010 had Ctac 481 medewerkers in dienst. Ctac is actief in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk; het hoofdkantoor is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Het bedrijf is genoteerd aan NYSE Euronext in Amsterdam (ticker: CTAC). Voor meer informatie: www.ctac.nl.

Over Yellow2B
Yellow2B realiseert integratieoplossingen die SAP-systemen op een gebruiksvriendelijke manier ontsluiten en toegankelijk maken. Het bedrijf heeft een uniek concept, genaamd maKLIK, en speciale softwarecomponenten ontwikkeld, waarmee SAP voor een breder publiek beschikbaar komt, ook voor de niet-geoefende SAP-gebruiker. Tot zijn klantenkring behoren bedrijven en organisaties in diverse branches, waaronder Audax, Stad Gent, Universiteit Maastricht, TNT Post, Eneco, BHP Billiton, ministerie van Economische Zaken en Louwman & Parqui. Yellow2B heeft vestigingen in Eindhoven en Den Bosch. Voor meer informatie: www.yellow2b.com.

Over Sybase
Sybase, een SAP®-onderneming, is een vooraanstaande leverancier van bedrijfs- en mobiliteitssoftware voor het beheren, analyseren en 'mobiliseren' van informatie. Het bedrijf wordt algemeen erkend als leider in de meest informatie-intensieve sectoren en binnen alle toonaangevende systemen, netwerken en apparatuur. De oplossingen voor informatiebeheer, analyse en mobiliteit vormen de basis voor de meest bedrijfskritische systemen binnen de financiële dienstverlening, telecommunicatie, productie en overheid. Voor meer informatie: www.sybase.com. Voor blogs van Sybase: blogs.sybase.com en voor Twitter: @Sybase

Voor meer informatie: