Uitgeverij Unieboek het Spectrum


Wijnalmanak 2011 nu ook voor iPhone

Donderdag 4 november 2010

Vanaf vandaag zijn de Wijnalmanak 2011 iPhone app en de Wijnalmanak Wijnshaker 2011 iPhone app verkrijgbaar in de Apple Store. Beide apps zijn gebaseerd op de inhoud van de Wijnalmanak 2011 geschreven door wijnjournalist Cuno van 't Hoff en bevatten de proefnotities van de beste wijnen onder EUR10,- verkrijgbaar bij supermarkt en wijnwinkel.

Wijnalmanak Wijnshaker 2011 iPhone app

De Wijnalmanak Wijnshaker maakt kiezen van wijn in de supermarkt of wijnwinkel heel simpel. Shake je iPhone en ontvang advies. De Wijnshaker is je virtuele wijnadviseur, de app weet in welke winkel je bent en adviseert zodoende uit het assortiment van die winkel. Als je niet in de winkel bent, maar je wilt de dichtstbijzijnde winkel vinden, wijst de Wijnshaker je de weg.

Features Wijnalmanak Wijnshaker 2011 app:

* Informatie over de beste wijnen

* Duizenden vestigingen van supermarkten en wijnwinkels
* Navigatiemogelijkheden voor auto en voetganger
* Deel je wijnen via Twitter en e-mail

* Wijninformatie beschikbaar zonder internetconnectie

Gratis te downloaden in de App Store. Meer informatie: www.wijnshaker.nl.

Wil je meer mogelijkheden, zoals uitgebreid zoeken en favorieten bewaren? Download dan de Wijnalmanak 2011 app.

Wijnalmanak 2011 iPhone app

Met de Wijnalmanak 2011 app kun je in de duizenden Wijnalmanak-wijnen zoeken, wijnen bewaren, favorieten aanmaken en deze voorzien van een persoonlijke notitie. Je kunt aangeven bij welk gerecht de wijn goed paste. Je favorieten kun je direct delen met anderen via Twitter en e-mail. Ook kiezen van wijn in de supermarkt of wijnwinkel is heel simpel. De Wijnalmanak weet in welke winkel je bent en adviseert uit het assortiment van die winkel. Als je de dichtstbijzijnde winkel wilt vinden, wijst de Wijnalmanak 2011 app je de weg.

Extra features van de Wijnalmanak 2011 app:

* Geavanceerde zoek- & filteropties

* Uitgebreide lijstweergave

* Markeer wijnen als favoriet

* Voeg persoonlijke notities toe

* Voeg toe bij welk gerecht de wijn goed heeft gesmaakt

De Wijnalmanak 2011 app is je boodschappenlijstje, je virtuele wijnadviseur in de winkel én je naslagwerk om in alle rust verder te zoeken naar favorieten, deze te delen met vrienden en je notities vast te leggen.

Verkrijgbaar in de App Store EUR 7,99. Voor meer info: www.wijnalmanak.nl

Wijnalmanak 2011

De eerste Wijnalmanak verscheen 21 jaar geleden en werd geschreven door Hubrecht Duijker. Inmiddels zijn er meer dan een half miljoen exemplaren verkocht en is de Wijnalmanak de meest succesvolle jaarlijkse wijnkoopgids van Nederland. Deze maand is de Wijnalmanak 2011 verschenen in twee edities: de beste wijnen onder EUR5,- en de beste wijnen van EUR5,- tot EUR10,-. Beide gidsen zijn geschreven door Cuno van 't Hoff en bevatten proefnotities van de beste wijnen die verkrijgbaar zijn bij supermarkt of wijnwinkel.

'Met deze gids heb je nooit meer een miskoop. Want alle beschreven wijnen zijn gegarandeerd goed.' - Hubrecht Duijker

'Voor iedere wijn, met of zonder ster, die in de Wijnalmanak 2011 staat geldt: 'Ja, die zouden wij vanavond met groot plezier op eigen tafel zetten, om er eens rustig van te kunnen genieten.' - Cuno van 't Hoff