Ingezonden persbericht


LaCie introduceert USB 3.0-snelheid voor Mac


· USB 3.0 volledig uitwisselbaar met Mac
· Verbazingwekkende prestaties tot 220 MB/s*

PARIJS, 5 november 2010 - LaCie introduceert een USB 3.0-stuurprogramma voor Mac OS®. Dit is een grote doorbraak voor Mac-gebruikers - zij kunnen nu ook profiteren van de indrukwekkende prestaties van USB 3.0. Het stuurprogramma zorgt ervoor dat de hoge snelheden van de LaCie-harde schijven met USB 3.0 beschikbaar zijn voor Mac's. Hiermee is een meer dan twee keer snellere overdracht mogelijk dan met FireWire 800.

Door het LaCie USB 3.0-stuurprogramma voor Mac te downloaden en het te gebruiken in combinatie met de USB 3.0-uitbreidingskaarten van LaCie, kunnen Mac-gebruikers nu makkelijk profiteren van USB 3.0-snelheden. Ze controleren eenvoudigweg de compatibiliteit met USB 3.0, installeren de randapparatuur en downloaden het stuurprogramma.

"LaCie is verheugd Mac-klanten de volledige uitwisselbaarheid met USB 3.0 te kunnen aanbieden", zegt Marketing Director Minh Lê van LaCie. "Deze mijlpaal laat zien waarom LaCie marktleider is en dat wij al het mogelijke doen om onze veeleisende Mac-gebruikers de best mogelijke prestaties te bieden."

Het USB 3.0-productaanbod van LaCie omvat op dit moment:
- LaCie 2big USB 3.0
- LaCie d2 USB 3.0
- LaCie Minimus
- LaCie Rugged USB 3.0
- LaCie Rikiki USB 3.0
- LaCie USB 3.0 PCI Express Card
- LaCie USB 3.0 ExpressCard 34

Gebruikers van een USB 3.0-product van LaCie en van een LaCie-uitbreidingskaart gaan naar www.lacie.com/usb3mac om het stuurprogramma te downloaden. Ook is hier meer informatie te vinden en kunnen gebruikers de compatibiliteit van hun Mac controleren.


* Maximale schijfsnelheid bereikt met een 2big USB 3.0 in RAID 0, gemeten met de Blackmagic Disk Speed Test.

Over LaCie
Met locaties in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië is LaCie wereldleider op het gebied van opslagapparatuur voor de pc, Apple en Linux. LaCie onderscheidt zich door gestroomlijnde ontwerpen en opmerkelijke technische prestaties. Meer informatie over onze producten is te vinden op www.lacie.com.

# # #



Ingezonden persbericht