Wedstrijd Sinterklaasgedichten schrijven op Sinterklaasgedichten.nu


BREDA, 20101105 -- Dit jaar maakt elke Nederlander kans op het eigen lichaamsgewicht, in pepernoten. Sinterklaasgedichten.nu komt met de 'Contest Sinterklaasgedichten Schrijven'. Bezoekers van de website kunnen gratis hun beste, mooiste, fantasierijkste en origineelste Sinterklaasgedichten insturen. De winnaar krijgt zijn of haar prijs uitgekeerd in kilo's pepernoten.

Sinterklaasgedichten.nu is dé nieuwe website van het Sinterklaasseizoen 2010. Zodra de Sint en zijn Pieterbazen in aantocht zijn worden er in Nederland massaal chocoladeletters, marsepein, suikergoed en pepernoten ingeslagen. En laten we ook de Sinterklaascadeaus niet vergeten. Iedereen is vanaf november al in rep en roer; surprises maken, cadeaus inpakken, Sinterklaasliedjes zingen, pepernoten strooien, schoentje zetten en snoepen van alle lekkernijen. Het enige wat de Nederlander nog wel eens vergeet zijn de Sinterklaasgedichtjes. Sinterklaasgedichten.nu laat dat dit jaar niet gebeuren en zet de Sinterklaasgedichten dit jaar in de spotlights.

Contest Sinterklaasgedichten schrijven

Sinterklaasgedichten.nu daagt elke bezoeker uit om een Sinterklaasgedicht te schrijven én in te sturen. Alle ingezonden Sinterklaasgedichten worden op de website geplaatst. Het wordt de bezoeker niet moeilijk gemaakt. De bezoeker moet een aantal gegevens zoals naam en e-mailadres invullen. Daarna is het een kwestie van het uploaden van het gedicht. Hierna wordt elk gedicht online geplaatst zodat iedereen het kan lezen. Het meedoen is volledig gratis.

Super Sinterklaasprijzen

Wie zijn of haar beste Sinterklaasgedicht instuurt maakt kans op unieke prijzen! De grote winnaar gaat er vandoor met zijn of haar lichaamsgewicht, maar dan in pepernoten! Kan iemand zich voorstellen hoe groot die zak pepernoten gaat zijn? Daarnaast worden de beste dichters beloond met hun naam, compleet in chocoladeletters!
Overigens maakt iedere bezoeker die zijn of haar gedicht instuurt kans op 250 gratis visitekaartjes! De goedheiligman deelt uit, net als Sinterklaasgedichten.nu.

Vele tips en trucs

Voor bezoekers die nog geen inspiratie hebben, of geen idee hebben hoe het nou zit met rijmschema's en dergelijke, biedt de website enorm veel tips en trucs voor het schrijven van gedichten. Niemand verlaat zonder goed gedicht en/of goede ideeën deze website. Sinterklaasgedichten.nu staat dit jaar écht in het teken van de Sinterklaasgedichten. Dit jaar hoor je er niet bij wanneer je zonder Sinterklaasgedicht op de proppen komt.

Kant-en-klare Sinterklaasgedichten op Sinterklaasgedichten.nu

Daarnaast is Sinterklaasgedichten.nu dé uitkomst voor mensen die gewoonweg niet van dichten houden. Bezoekers kunnen simpel en snel een persoonlijk, kant-en-klaar gedicht downloaden. Het enige wat men moet doen is invullen voor wie het gedicht is en van wie het afkomstig is. Eventueel kunnen ze aangeven dat in het gedicht al verklapt mag worden wat het cadeau precies is. Of men kan er juist voor kiezen om alleen een hint over het cadeau te geven. Binnen een paar minuutjes download je dus zo een uniek gedicht! Lekker makkelijk voor iedereen die, ondanks de super prijzen, niet van dichten houdt.

Sinterklaasgedichten.nu