Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 1 december 2009
Travel Square primeur op Miljonair Fair:
Oriënt-Express treinreis eenmalig vanuit Amsterdam in 2010

|                     |                     |                     |
Voor het eerst is er een tailor-made ontmoetingsplaats van exclusieve partijen uit de luxe reisbranche vertegenwoordigd op het Travel Square tijdens de komende Miljonair Fair. Bezoekers kunnen daar wegdromen bij safari's, luxueuze hotels, exclusieve treinreizen en wereldse bestemmingen. Qua aanbod is er ook een absolute primeur in de vorm van de meest romantische treinreis ter wereld: de Oriënt-Express trein vertrekt op 5 november 2010 voor het eerst vanuit Amsterdam met als eindbestemming Venetië.

Primeur: Romantische treinsensatie De bezoeker van de Miljonair Fair 2009 krijgt te maken met een absolute primeur. Luxe treinspecialist Incento presenteert de roemruchte Oriënt-Express die komend jaar voor de allereerste keer in de geschiedenis uit Amsterdam vertrekt. De reiservaring in de 'Grand Hotel op wielen', met veel nostalgie, elegantie en grandeur, wordt bestempeld als de meest romantische reis ter wereld. Terwijl de panorama's van de Alpen en de Dolomieten aan het raam voorbij trekken ervaart de reiziger een combinatie van stijlvolle ambiance, excellente persoonlijke service en haute cuisine. De reis sluit af in het romantische Venetië waar de gasten overnachten in het schitterende Hotel Cipriani, gelegen op het Giudecca eiland met uitzicht op het San Marcoplein en wereldberoemd als verblijfsadres van filmsterren, staatshoofden en andere beroemdheden. Deze unieke treinreis, met slechts plek voor 180 personen, kan tijdens de Miljonair Fair direct bij Incento geboekt worden.

Alle reiscontinenten Op het Travel Square kan de luxe reiziger een rondje om de wereld doen. American Express Travel is een van de participerende partijen die ter plekke informeert over de zeer exclusieve reizen die ze aanbieden. Van ecoresort tot droompaleis verdeeld over alle continenten. Ook Zonnetour Travel & More legt de bezoeker graag wereldwijd in de watten met helikopter transfers in Monaco tot aan een luxe wellness vakantie op de Seychellen . Bovendien staan er ook specialisten die een luxe maataanbod presenteren voor specifieke bestemmingen. Zo laat All Over Tours de verborgen schatten van Afrika, de eilanden in de Indische oceaan en de Pacific inclusief de Australië en Nieuw Zeeland zien.

Luxe Latijns en Midden Amerika Steeds meer in trek zijn luxe reizen naar Zuid en Midden Amerika. JBC Select- JBC Agencies komt met verrassende locaties in Midden en Latijns Amerika variërend van privécruises over de Amazone, fietstochten door Argentinië, vijfsterrenhotels in Panama tot aan historische reizen in Colombia. Sapa Pana Travel, biedt naast unieke reizen in het Caribische gebied, Zuid- en Midden Amerika ook maatwerk naar het zuidelijke Antarctica.

Deelnemers van de Travel Square en andere gespecialiseerde reispartijen als Odysseus en India Tourism zijn te bezoeken tijdens de Miljonair Fair die van 10 tot en met 14 december in de RAI in Amsterdam plaats vindt.

Meer informatie: www.miljonairfair.nl

EINDE PERSBERICHT

---

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht