Ingezonden persbericht


Persbericht

Terry MacAlmon leidt aanbidding
tijdens 'Heart of Worship'

Jaweh Ministries organiseert van vrijdag 5 tot en met zondag 7 november de conferentie 'Heart of Worship' op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem samen met Your ID in Christ Ministries. Tijdens dit weekend wil aanbiddingsleider Terry MacAlmon (VS) deelnemers oproepen terug te keren naar God, Hem te aanbidden en de relatie met Hem te herstellen. MacAlmon is internationaal aanbiddingsleider en bekend door het tv-programma van Benny Hinn.

,,Veel christenen vragen God dit land te herstellen,´´ aldus Robin Prijs van Jaweh Ministries, ,,God wil daarvoor eerst de ware aanbidding in geest en in waarheid herstellen. Hij wil dat de mensen weer bekend zijn met het verkeren in Zijn aanwezigheid, dat ze zich vernederen voor Hem en dat ze Hem aanbidden voor wie Hij is en voor wat Hij heeft gedaan. Wanneer we dat doen, dan zal Zijn vuur en Zijn zalving worden vrijgezet.´´ Robin gaat verder: ,,We hoeven God niet van de hemel naar de aarde te schreeuwen. Waar hij naar verlangt en op doelt is naar onze harten. Het hart van aanbidding. Op het moment dat onze harten op Hem gericht zijn, en op Hem alleen, dan zal Hij Zijn hart met ons gaan delen, samen met Zijn glorie en Zijn aanwezigheid. Dat is echt vuur van de hemel. Dat is de eigen persoonlijke opwekking en dat is hoe de opwekking in dit land zal beginnen. Het zal voortgaan vanuit onze levens naar de levens van de mensen om ons heen omdat vanaf dat moment de mensen Jezus in hun ogen en door hun leven zullen gaan zien.''

The Heart of Worship Conferentie gaat over dit onderwerp. Wanneer mensen verlangen naar een nieuw werk van God in hun leven en wanneer ze Hem willen dienen met alles wat ze hebben, dan is The Heart of Worship Conferentie de plaats waar ze willen zijn.

Meer informatie over deze conferentie kan worden gevonden op heartofworship.jaweh.com. Reserveren kan via www.events4christ.nl.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht