Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuwe cursussen van start in De Kruidhof

Na de herfstvakantie gaan in De Kruidhof op vrijdag weer twee cursussen van start.

Op vrijdagochtend 5 november wordt een start gemaakt met de aquarelcursus. 's Middags is het tijd voor eerste les van de schetscursus.

De aquarelcursus bestaat uit acht goed onderbouwde lessen. Er wordt gestart met kennismaking met de materialen en vandaar uit wordt er geschilderd. Stap voor stap komen verschillende technieken aan bod. Men zal versteld staan hoe snel er al mooie resultaten geboekt worden!

Een les duurt 2,5 uur. Ruim de tijd dus om te schilderen. De onderwerpen komen veelal uit de natuur.

De schetscursus beslaat vier lessen. Voor deze cursus is niet meer nodig dan potlood en papier.

Wat zijn daar leuke dingen mee te doen! Het is een cursus die uw fantasie gaat aanspreken, want alles wat er wordt gemaakt is origineel en van eigen hand! Ook deze lessen duren 2,5 uur.

De cursussen worden geven in De Kruidhof te Buitenpost. Een prachtige groene locatie waar genoeg ruimte is om te parkeren. De cursussen worden gegeven door Margreet Braaksma-Loonstra. Zij is illustrator en geeft al geruime tijd cursussen.

Op dit moment is er nog ruimte voor geĂŻnteresseerden om deel te nemen aan een van de twee cursussen. Voor beide cursussen geldt dat er geen ervaring nodig is om mee te doen. Zin om leuke dingen te maken met potlood of penseel is voldoende!