Politie Zeeland


---

1967-2010 Rijbewijs ingevorderd van Franse automobiliste, Terneuzen
De politie heeft vrijdagmiddag het rijbewijs ingenomen van een 25-jarige Franse automobiliste. De vrouw had, vermoedelijk onder invloed van drugs, een aanrijding veroorzaakt.
Ze reed omstreeks 13.45 uur over de Guido Gezellestraat, komende uit het centrum. Ter hoogte van de kruising met de Alvarezlaan is zij achterop de auto van een 70-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen gereden. Door de klap van de aanrijding kwam deze auto aan de linkerzijde tegen een lantaarnpaal tot stilstand. Bij het ongeval raakte niemand gewond.
Omdat agenten het vermoeden hadden dat de Franse automobiliste mogelijk onder invloed van drugs had gereden, werd ze aangehouden. De vrouw is overgebracht naar het politiebureau waar een bloedproef werd afgenomen en haar rijbewijs werd ingevorderd.

1968-2010 Tasjesroof, Oost-Souburg
Vrijdag omstreeks 11.45 uur is een 40-jarige Oost-Souburgse beroofd van haar tas.
De vrouw fietste over de Grote Abeele richting de Lekstraat toen ze achter haar een scooter hoorde. Op de scooter zaten twee jongens zonder helm. Tijdens het passeren greep de passagier haar tas uit haar fietsmand. De bestuurder gaf vervolgens gas en beiden reden weg richting de Middelburgsestraat.

Heeft u meer informatie over deze tasjesroof? Belt u dan met de politie op telefoonnummer 0900 - 8844.