Gemeente Doetinchem

Gemeente Doetinchem aanwezig op Wooninformatiedag nieuwbouw

bericht, 25 oktober 2010

Op zaterdag 6 november organiseert de Stichting Doetinchem Woonstad een Wooninformatiedag nieuwbouw. U kunt tussen 10.00 en 15.30 uur gratis binnenlopen in het Graafschap College aan de Slingelaan in Doetinchem. De gemeente Doetinchem is tijdens deze dag aanwezig met een stand over de vrije kavels.

Op verschillende locaties in Doetinchem en Wehl brengt de gemeente Doetinchem momenteel en in de toekomst vrije kavels voor particulieren op de markt. Onder het motto `Maak van je droom een huis' heeft u de kans om op een vrije kavel met een eigen architect en aannemer zelf uw huis naar eigen wensen en inzicht te bouwen, het zogenoemde particulier opdrachtgeverschap. In de stand van de gemeente Doetinchem kunt u terecht voor meer informatie over de vrije kavels in Heideslag, Veemarkt, Vijverberg-Zuid, Lookwartier en Wijnbergen Het Oosten.

Overige deelnemers
Naast de gemeente Doetinchem zijn ook Sité Woondiensten en diverse projectontwikkelaars aanwezig om u te informeren over huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten. Ook kunt u terecht voor informatie over financiering, juridische zaken én voor advies over de inrichting van uw huis en tuin.

Meer informatie
Klik hier meer informatie over de vrije kavels die de gemeente Doetinchem uitgeeft. Voor meer informatie over de Wooninformatiedag nieuwbouw op 6 november kunt u kijken op www.doetinchemwoonstad.nl.