Gemeente Hoogeveen

Ook gemeente doet mee aan Open Bedrijvendag Hoogeveen

26 oktober 2010 - Zaterdag 6 november is het weer zover! Dan vindt voor de achtste keer de zeer succesvolle Open Bedrijvendag Hoogeveen plaats; een evenement waar we met zijn allen trots op kunnen zijn. Tijdens de open bedrijvendag kan het publiek een kijkje nemen binnen de muren van het Hoogeveense bedrijfsleven. Voor jongeren een prima gelegenheid om zich te oriënteren op hun toekomstige beroep en opleiding. Dit jaar doen er maar liefst 60 bedrijven mee. Het programma en de deelnemende bedrijven vindt u op www.openbedrijvendaghoogeveen.nl. Om 10.00 uur is de officiële opening bij Zuidema aan de Smirnoffstraat 14. U wordt van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn, de koffie staat vanaf 9.30 uur klaar.
De gemeente Hoogeveen zelf is dit jaar ook weer een van de deelnemers. In en rond de gemeentelijke gebouwen aan het Raadhuisplein zal de veelzijdigheid van de gemeente Hoogeveen gepresenteerd worden.

Twitter

Via Twitter kunt u berichten plaatsen en lezen over de Open Bedrijvendag Hoogeveen. De hashtag voor berichten is #obdh. Als u in uw bericht deze hastag gebruikt, is uw tweet gemakkelijk terug te vinden.

Redactie: Economische Zaken Ondernemersnieuws