D66

dinsdag 26 oktober 2010

Fringe meetings op het congres

Het Kenniscentrum D66 organiseert ook dit jaar de fringemeetings op het D66-congres. Op zaterdag 6 november 2010 zal het congres in het World Forum te Den Haag plaatsvinden. Het najaarscongres staat bol van interessant activiteiten maar is ook de perfecte plek om eens verder te kijken dan het reguliere programma. En voor alle nieuwsgierige leden worden maar liefst acht fringemeetings georganiseerd.

In deze seminars, tussen het reguliere programma doorgeweven, is er voor de bezoekende leden de mogelijkheid om eens inhoudelijk mee te praten over de partij, haar route, inhoud en gedachtegoed.

Een fringemeeting die niet gemist kan worden, is 'Onder de leden': Markt en Overheid in de Gezondheidszorg. Kom langs en bespreek met onder andere hoogleraar economie Arjen van Witteloostuijn, Pia Dijkstra en Sweder van Wijnbergen de overheid en markt als gelijkwaardige ordeningsprincipes. Van te voren inlezen kan hier bij het Kenniscentrum D66.

Andere fringemeetings gaan o.a. over `De toekomst van de Planeet' met hoogleraar Milieukunde Klaas van Egmond, `Liberalisme, religie en moraliteit' en `Grenzen van Europa'. Lees hier het volledige programma.