Rochdale


29 oktober 2010

Open huis milieuvriendelijke huurwoningen in stadshart van Zaandam 6 november van 13.00 tot 15 .00 uur open huis

Grote delen van Zaandam worden ingrijpend vernieuwd om plaats te maken voor eigentijdse bouw die Zaandam een nieuwe uitstraling geeft. Dat geldt ook voor het nieuwe centrum dat Inverdan heet. Hier worden onder meer grachtenpanden en pakhuizen gebouwd die zijn voorzien van een milieuvriendelijk energiesysteem. Het Zaanse hart en gevoel blijft in de nieuwbouw bewaard. Geïnteresseerden kunnen kennis maken met de huurwoningen van dit bijzondere project tijdens de open huis op 6 november van 13.00 tot 15.00 uur.

Lukt het niet om naar de open huis op 6 november te komen? Maar bent u wel nieuwsgierig? Van 13 november t/m 18 december kunt u iedere zaterdag tussen 13.00 en 15.00 uur kennis maken met de koop- en huurwoningen van dit project (met uitzondering van 4 december) bij Hermitage 131.

Keus is divers
Het complex De Tsaar heeft een grote variëteit aan huurappartementen en maisonnettewoningen, verspreid over de Pakhuizen, de Grachtenhuizen en de Zaagtandwoningen. Alle woningen hebben vloerverwarming en een luxe keuken met inbouwapparatuur. De grote bijbehorende binnentuin is alleen voor de bewoners toegankelijk. Huurprijzen zijn vanaf ca. 985,-- tot ca
1.734,-- per maand, inclusief servicekosten.

Duurzaam en energiezuinig klimaatsysteem
In alle woningen van De Tsaar wordt de zogenaamde Warmte Koude Opslag (WKO) techniek toegepast. Warmte Koude Opslag is een duurzame techniek waarmee energie uit de bodem kan worden gewonnen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de warmte die van nature aanwezig is in de bodem en het grondwater. Door het gebruik van een warmtepomp, die volgens hetzelfde principe als een koelkast werkt, worden de woningen op een milieuvriendelijke manier verwarmd in de winter en licht gekoeld in de zomer. Optimaal wooncomfort, zonder zichtbare radiatoren, met een duurzaam en energiezuinig klimaatsysteem .

Midden in het centrum
De Tsaar ligt midden in het centrum, aan de kop van de Gedempte Gracht, het NS-station ligt aan de overkant en de bioscoop en winkels zijn om de hoek.

Ontwikkelingscombinatie AmstelForte (AM en Woningstichting Rochdale/Delta Forte) realiseert De Tsaar. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Brantjes Makelaars via (075) 640 18 88 of Kuijs Reinder Kakes via (075) 612 64 00.

Download hier low ress foto ->>

000