Gemeente Hoogeveen

Open bedrijvendag Hoogeveen - kom ook kijken!

2 november 2010 - Op zaterdag 6 november is het weer zover. Dan vindt voor de achtste keer de Open Bedrijvendag Hoogeveen plaats; een evenement om trots op te zijn! Tijdens de open bedrijvendag kan het publiek een kijkje nemen binnen de muren van het Hoogeveense bedrijfsleven. Voor jongeren een prima gelegenheid om zich te oriënteren op hun toekomstige beroep en opleiding. Dit jaar doen er maar liefst 60 bedrijven mee. Het programma en de deelnemende bedrijven vindt u op www.openbedrijvendaghoogeveen.nl. Om 10.00 uur is de officiële opening bij Zuidema aan de Smirnoffstraat 14. U wordt van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn, de koffie staat vanaf 9.30 uur klaar.

De gemeente Hoogeveen zelf is dit jaar ook weer een van de deelnemers. In en rond de gemeentelijke gebouwen aan het Raadhuisplein zal de veelzijdigheid van de gemeente Hoogeveen gepresenteerd worden. Ook aan entertainment is gedacht. Als H-man op de foto? Dat kan! Kinderen kunnen ook op de foto in trouwkleding in de Trouwzaal en in het Compagnieshuis wordt er geschminkt. Danscrew Unknown People verzorgt een aantal optredens in het Compagnieshuis. Muziekschool Scala zorgt voor de nodige muziek in het Raadhuis. En gymnastiekvereniging Kwiek laat zien wat ze in huis hebben. Al met al een vol programma dus.

Kom een kijkje nemen op 6 november, de deuren zijn geopend van 10.00 tot 16.00 uur

Twitter
Via Twitter kunt u berichten plaatsen en lezen over de Open Bedrijvendag Hoogeveen. De hashtag voor berichten is #obdh. Als u in uw bericht deze hastag gebruikt, is uw tweet gemakkelijk terug te vinden.