Gemeente Haaksbergen


Ziewol proeft

04-11-2010 De wijk Zienesch-Wolferink

Op zaterdag 6 november organiseert de wijkraad van Zienesch-Wolferink de smakelijke bijeenkomst `ZIEWOL Proeft'. De leden van de wijkraad ontmoeten deze middag graag de bewoners van de wijk. Jong of oud, iedereen is welkom. Om samen te eten én om van gedachten te wisselen over de wijk.

Hollands en Turks buffet

Wijkbewoners weten wat er leeft in de wijk en de buurt. Inwoners die vinden dat het anders kan, die een goed idee hebben, iets willen vragen, een verhaal te vertellen hebben of gewoon gezellig samen willen zijn, zijn welkom bij `ZIEWOL Proeft'. Op 6 november kan men tussen 15.30 en 18.00 uur binnenlopen bij het Zienesch 18+ Centrum. Er staat een heerlijk Hollands en Turks buffet klaar, dat gratis aangeboden wordt. Scouting Han Jordaan zorgt voor een vuurkorf waar kinderen zelf `stok'-brood kunnen bakken en marshmallows kunnen roosteren.

Wijkactieplan

De wensen van inwoners worden gebruikt door de wijkraad en de gemeente bij het formuleren van een wijkactieplan. Hierin komt te staan waaraan de wijk en gemeente de komende jaren gaan werken voor een nog fijnere leefomgeving. Mensen die verhinderd zijn, maar toch hun wensen op tafel willen leggen, kunnen contact opnemen met de wijkraad. Gegevens en namen staan op www.ziewol.nl.