Ingezonden persbericht


HERBALIFE DEELT 80.000 MAALTIJDEN UIT
EN DOET TER PLEKKE EEN HEALTH CHECK

Utrecht 5 november 2010 - Voedingsmiddelenbedrijf Herbalife start op 6 november a.s. met de landelijke campagne 'Gezond leven heb je zelf in de hand'. Hiermee wil Herbalife Nederlanders bewust maken van het belang van gezonde maar vooral evenwichtige voeding. Van 6 november tot 23 december worden er in totaal 80.000 'maaltijden', bestaande uit maaltijdvervangende repen, uitgedeeld in 12 provincies. De kick off van de campagne vindt plaats in Maastricht, waarna de steden Hilversum, Assen, Zwolle, Vlissingen, Nijmegen, Eindhoven, Utrecht, Cappelle a/d IJssel, Groningen, Lelystad en Leeuwarden worden aangedaan.

Geïnteresseerden kunnen ter plekke via een korte health check door een voedingsdeskundige inzicht krijgen in hun vetpercentage en Body Mass Index (BMI, je ideale gewicht). Voor een uitgebreider advies kan men de korte voedingstest doen via de website www.gezondlevenhebjezelfindehand.nl en direct kans maken op een VIP reis naar FC Barcelona, de club waar Herbalife officiële voedingssponsor van is.

Veel Nederlanders slaan ontbijt of lunch over
Veel Nederlanders zijn niet op de hoogte van het belang van goede voeding. Een grote groep kampt dan ook met een slechte gezondheid als gevolg van overgewicht of een ongezond eetpatroon. Ook vindt niet iedereen het altijd even gemakkelijk om tijd te vinden voor een evenwichtige maaltijd. Het ontbijt en de lunch wordt maar al te vaak overgeslagen.

In geval van trek is men vaak geneigd om snel te grijpen naar een ongezonde of calorierijke snack. Met de maaltijdvervangende repen van Herbalife hoeft tijdsdruk geen excuus meer te zijn om je gezonde lunch of ontbijt over te slaan. Je weet zeker dat je een volwaardige maaltijd hebt genuttigd met essentiële voedingsstoffen zoals Vitamine A, verschillende soorten Vitamine B, en Vitamine C, D en E en verschillende soorten mineralen.