Project Gemeente Westland

Westlandstek

WestlandStekken voor echtpaar Bijlsma

Publicatiedatum: 06-11-2010

Burgemeester J. van der Tak van de gemeente Westland reikte op zaterdag 6 november 2010 een WestlandStek uit aan de heer H. Bijlsma en mevrouw E. Bijlsma-Franke. Het echtpaar Bijlsma verzorgt al meer dan 20 jaar de voorbereiding, verwerking en controle van de inschrijvingen en uitslagen van hardloopwedstrijden in Westland en daarbuiten.

Henk en Emma Blijlsma zijn als vrijwilliger betrokken bij vrijwel alle lopen in de regio Westland, maar ook de Discoveryrun in Engeland kan op hun inzet rekenen. Met grote nauwgezetheid zorgen zij ervoor dat op allerlei locaties de uitslagen van wedstrijden snel verwerkt zijn en bekend gemaakt kunnen worden.

WestlandStek
De WestlandStek - een zilveren opsteker met oorkonde - is een gemeentelijke onderscheiding die kan worden toegekend aan personen die zich gedurende een aaneengesloten periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied. Of als blijk van waardering voor een uitzonderlijke prestatie op het gebied van sport of cultuur, zoals het behalen van een Europees, Wereld- of Olympisch Kampioenschap.