Vereniging FME-CWM


+ Contact

+ FME Jaarcongres 2010

---

Matchmaking

Handelsbezoek uit Qatar en Bahrein voor medische sector

Datum: 7 t/m 10 november 2010
Locatie: Diverse locaties in Nederland

Van 7 tot 10 november 2010 bestaat voor de Nederlandse medische sector de mogelijkheid om beslissers uit Qatar en Bahrein te ontmoeten en producten of diensten aan hen te presenteren.

Qatar en Bahrein geven de ontwikkeling van een hoogwaardige medische infrastructuur topprioriteit. Beide landen investeren de komende jaren miljarden in de uitbreiding van ziekenhuizen en klinieken. Ze zetten hierbij in op het kunnen aanbieden van kwaliteitszorg voor hun eigen bevolking, als ook het aantrekken van medisch toerisme.

Programma

Genodigden voor het handelsbezoek zijn onder andere vertegenwoordigers van de Ministry of Health, directies van ziekenhuizen en medische klinieken en lokale distributeurs van medische oplossingen. Het programma van de bezoekers zal bestaan uit bedrijfsbezoeken, netwerkdiners en een conferentie en expositie over de Nederlandse medische sector. Levert u advies, medische apparatuur, disposables of producten voor de inrichting van medische instituten - of levert u specifieke diensten voor het management van ziekenhuizen -, dan nodigen we u van harte uit deel te nemen aan dit evenement.

Organisatoren

De missie is een vervolg op het initiatief van de NBCC en Holland Gulf Chamber of Commerce om partijen in deze groeimarkt warm te maken voor het Nederlandse aanbod in de medische sector. In samenwerking met de Task Force Health Care en Fundamental Export organiseren bovengenoemde partijen deze missie in opdracht van NL EVD Internationaal. Deze laatste financiert deze activiteit in het kader van het CPA-programma.

Aanmelden en kosten

U kunt zich hier online aanmelden.
De inschrijving start op 20 september. Een beperkt aantal bedrijven kan deelnemen. Bij deelname wordt u bij de voorbereidingen voor dit evenement begeleid door ervaren projectmanagers. De kosten voor deelname bedragen slechts EUR 75,- (excl. btw).

Details treft u aan op www.hgcoc.com/trademissions-2010-medical

Meer informatie

Vereniging FME-CWM, Peter Post, T (079) 353 12 83, E ppo@fme.nl