RTL Group

Roadtrip langs intense en mooie ervaringen in 'Enjoy Life' bij RTL 4

In het nieuwe magazine Enjoy Life, dat op zondag 7 november start bij RTL 4, gaan presentatoren Sanne Heijen en Arno Raymakers rijden, vliegen, varen en koersen op én in unieke vervoermiddelen door het hele land. Tijdens hun roadtrip gaan ze op zoek naar mooie, rijke, intense en verrassende ervaringen die de mens meer van het leven laat genieten.

De herfst is in volle gang en de winter zit er aan te komen. In Nederland kruipt iedereen vanwege het klimaat in zijn schulp, terwijl er juist in deze periode ook buiten de deur veel te beleven is. Maar wat is echt genieten? Iedereen doet dat per slot van rekening op zijn eigen manier. De één met een bezoek aan een bijzonder restaurant, de ander wil één keer in zijn leven een parachutesprong maken. Weer een ander vindt het belangrijk zijn of haar lichaam in optimale gezondheid of conditie te houden. In roadtrip-style trekt het duo door Nederland om voor de kijker op zoek te gaan naar alle dingen die het leven intenser maken.

Uitzending RTL 4: wekelijks, vanaf zondag 7 november, tussen 11:45 en 12:15 uur.

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Onno Posthuma, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718667 of onno.posthuma@rtl.nl.