Gemeente Blaricum


* Verwenmiddag voor Blaricumse mantelzorgers

Verwenmiddag voor Blaricumse mantelzorgers

02-11-2010
Anderen verzorgen, dat is wat mantelzorgers doen. En nu kunnen zij zichzelf eens in de watten laten leggen. Op zondagmiddag 7 november is er in de Malbak in Blaricum een geheel verzorgd programma voor de Blaricumse mantelzorgers. Met muziek, hapjes en drankjes, en natuurlijk de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen.

Wat kunt u verwachten? Een gezellige middag, met allerlei vermaak. Wilt u bijvoorbeeld meer weten over zorg in het dierenleven? Luister dan naar de imker die komt vertellen over mantelzorg bij bijen. Of luister en zing mee met het Smartlappenkoor de Blaerders. De muziek wordt verzorgd door Henny Vos. En ook het eten en drinken is prima geregeld: winkeliers uit de omgeving, zoals de C1000, de Maretak, snackbar de Balken en Supervlaai verzorgen de hapjes en de drankjes. U wordt bediend door medewerkers van `Mijn student', een studentenklusbedrijf. Tot slot is er nog een kleine loterij met onder andere als prijs een kappersbon voor een gratis was-, knip-, en droogbeurt bij de Haarstudio aan de Hooibrug.

Tijdens deze middag staan de mantelzorgers in het middelpunt van de belangstelling. En dat mag ook wel: in Nederland zijn steeds meer mensen die hun naasten verzorgen. Familie bijvoorbeeld, of een zieke buurman of buurvrouw. Tijd om de mantelzorgers in Blaricum te laten weten hoezeer hun werk gewaardeerd wordt.

Alle mantelzorgers zijn van harte welkom op zondag 7 november van 13.00 tot 17.00 uur, in de nieuwe Malbak (Wetering 122) in Blaricum. Wilt u meer weten? Bel dan met Yvonne Beekman, 035-5264253.

|