Op zoek naar het ultieme genot met opmerkelijk tv-duo bij RTL 4


ENJOY LIFE - Verrassende vrijetijds belevingen in nieuw RTL 4 herfstprogramma

BUSSUM, 20101103 -- Zonder brevet zelf een vliegtuig besturen, na sluitingstijd rondsluipen in Madame Tussauds, als roadie mee op pad met een festivalbus, slapen in een pipowagen of gewoon even naar Engeland voor Fish & Chips. Wanneer geniet je nu echt, en wat is daar voor nodig? In het nieuwe zondagmiddag programma 'ENJOY LIFE' rijden, varen, vliegen en toeren Sanne Heijen (Tijd voor Tien, Puzzeltijd) en Arno Raymakers (Liveshop, Onderweg naar Morgen, BusinessClass) met een uniek vervoermiddel door de Benelux op zoek naar mooie, rijke, intense en verrassende ervaringen die de Nederlander in zijn vrije tijd meer van het leven laat genieten.

"Je wilt niet weten waarmee we allemaal te maken krijgen en wat mensen ons aanbieden om 'uit te proberen'! Van cursussen paaldansen tot een tandemsprong boven Texel, en van een bungeejump uit een luchtballon tot een avondje stappen met een gigolo of escortdame. Vorige week heb ik nog even een zeeschip bestuurd op de Noordzee!" De vrouwelijke wederhelft van het opmerkelijke presentatie duo schatert: "Als je na dit programma nog niet weet wat je moet doen met je vrije tijd kom ik het iedereen persoonlijk vertellen."
"En dan zorg ik er voor dat je jezelf echt nooit meer verveeld, Nederland loopt werkelijk over van de verrassende vrijetijdsbelevingen!", aldus haar mannelijke sidekick.

De twee (hij donker, zij blond, een generatie leeftijdsverschil) lijken elkaar gevonden te hebben in een nieuw tv avontuur terwijl ze een trend uit het 'Hilversumse' voortzetten: presentatoren die zelf produceren. Ondeugend vertelt Arno: "We waren een beetje klaar met het afhankelijk zijn van anderen en hebben de stoute produktie schoenen aangetrokken. Tot nu toe pakt dat fantastisch uit. RTL was enthousiast over ons format, we hebben een prachtig tijdslot (12:00u) op de zondagmiddag en de serie loopt tot Nieuwjaarsdag", aldus de kosmopolitische duizendpoot. "En als het aanslaat beginnen we in februari met een nieuwe serie ENJOY LIFE", vult Sanne hem aan.

Het energieke duo weet naar eigen zeggen zelf goed om te gaan met de schaarse vrije tijd die ze hebben. Sanne: "Ik vind mijn ultieme genot vooral in het schilderen van surrealistische dieren. Bovendien mag ik zonder pillen
graag totaal uit mijn dak gaan op een dancefeest of af en toe in een Amsterdamse kroeg heerlijk het gezeur van lekkere mannen aanhoren. Da's pas genieten!". Arno: "Wat ik in mijn vrije tijd doe? Ik haal mijn ultieme
genotsmomenten uit het opschrijven van verhaaltjes over foute zeikgesprekjes met lange blonde dames in obscure Amsterdamse kroegen die ik hoop te publiceren. Mijn twee vorige boeken (Schone schijn op zee, Cruise Curieus) waren een aaneenschakeling van roddel en achterklap...haha! Oh ja, en Duitse zaterdagavondshows kijken, ballroomdansen en hypnosecursussen volgen. Dat vind ik pas echt genieten."

"Echt niet!", snauwt de lange presentatrice terwijl ze haar kleinere mannelijke collega een tik verkoopt. Een prelude voor het programma dat zondag 07 november van start gaat.

ENJOY LIFE MEDIA