Ingezonden persbericht



- persbericht -

MADRID ROCKS!!
MTV KIEST MADRID ALS LOCATIE VOOR DE MTV EMA's 2010

Het evenement wordt op 7 november 2010 gehouden in sportcomplex Caja Magica, Madrid

Amsterdam, 16 maart 2010.
MTV Networks International (MTVNI) heeft vandaag aangekondigd dat de MTV Awards dit jaar in Madrid gehouden worden. Dit grote muziekevenement zal op zondag 7 november 2010 om 21:00 uur live worden uitgezonden vanuit de Spaanse hoofdstad. Dit zal de tweede keer zijn in de 17-jarige geschiedenis van de Awardshow dat het evenement op Spaanse bodem plaatsvindt. In 2002 werden de EMAs door Barcelona gehost.

"Madrid is de ideale stad voor de MTV EMA's, omdat we dit jaar ook de 10e verjaardag van MTV Spanje vieren. De sfeer, de cultuur en de energie van de stad en zijn mensen, gecombineerd met MTV's ervaring in het creëren van grote, unieke muzikale evenementen, belooft van de EMA's dit jaar een waar spektakel te maken," aldus Antonio Campo Dall'Orto, Executive Vice President Music Brands en Managing Director van Zuid-Europa voor MTVNI.

De EMAs van 2009 werden gehouden in Berlijn en de presentatie lag in handen van zangeres Katy Perry. Beyoncé was de grote winnares met maar liefst drie EMA's, voor Best Female, Best Song en Best Video. Andere winnaars waren Eminem (Best Male) en Jay-Z (Best Urban). U2 gaf een onvergetelijk optreden en ontving de welverdiende EMA voor Best Live Act. Lady Gaga nam de award voor Best New Act mee naar huis.


- EINDE BERICHT -

Stel je geen prijs op berichten van MTV Networks of een van onze zenders (MTV, Comedy Central, Nickelodeon, TMF)? Graag verzoeken wij je dan een e-mail te sturen aan pers@mtvne.com onder vermelding van afmelding.