Ingezonden persbericht

Jonge talenten Fexet en Nature In A Box op Haags Pop Podium Avond in De SuperMarkt

Onder de naam Haags Pop Podium Avond organiseert de R.G. Ruijs Stichting al negen jaar concertavonden waarbij elke keer twee talentvolle Haagse acts optreden. Vaak gaat het daarbij om nieuwe groepen, die op deze manier worden voorgesteld aan het publiek. Ook zijn er regelmatig CD-presentaties. De Haags Pop Podium Avonden zijn uitgegroeid tot een van de belangrijkste optreedplekken voor Haagse bands. Op woensdag 10 november 2010 worden in poppodium De SuperMarkt aan de Grote Markt in Den Haag concerten gegeven door de bands Fexet en Nature In A Box.

FEXET
De leden van deze jonge punkrockband uit Den Haag kennen elkaar van het bandcoachingproject Ready To Play. De band begon in september 2008 en treedt sindsdien regelmatig op in lokaties als Paard van Troje, Bazart en De Paap en op festivals als Haags Pop Podium LIVE, Zeeheldenfestival en de Haagse Popweek. Fexet bestaat uit Samuel Spoorenberg (gitaar/zang), Olivier Lucas (drums) en Eelco Lassche (bas).

NATURE IN A BOX
Deze viermansformatie uit Den Haag bestaat uit Marijn Coers (zang/gitaar), Bas Trumpie (gitaar), Niels Verboom (bas) en Tom Smits (drums). De muziek van de in september 2009 begonnen band is het beste te omschrijven als een mix tussen stonerrock, blues en singer/songwriter. De groep trad in het afgelopen jaar onder anderen op in Musicon, Bazart, Lokaal Vredebreuk en het Paard van Troje.

Bijgesloten foto van Fexet is rechtenvrij te gebruiken.

Haags Pop Podium Avond - Woensdag 10 november - 21.30 uur.
De SuperMarkt is gevestigd aan de Grote Markt 25 in Den Haag. Entree gratis.

Meer informatie:

Fexet http://www.myspace.com/fexetmusic
Nature In A Box http://www.myspace.com/natureinabox
R.G. Ruijs Stichting http://www.stichtingruijs.nl
Haags Pop Podium http://www.haagspoppodium.nl
De SuperMarkt http://www.supermarktdenhaag.nl