Ingezonden persbericht


OFFICIëLE OPENING EXCELLENT FIT EN DESIGN OP 7 NOVEMBER

NIEUW IN BREDA: bijzondere combinatie van sport en topkunst in een monumentale omgeving

Excellent Fit en Design opent op zondag 7 november a.s. tussen 13.00 en 17.00 uur officieel haar deuren aan de Liesstraat 6 in Breda.

U bent van harte welkom om deze feestelijke opening bij te wonen.

Excellent Fit en Design beschikt over 3 grote exclusieve sportzalen die tevens zijn ingericht als expositieruimte voor hedendaagse topkunst. Alle aanwezige kunst is te koop tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen ver beneden de normale galeriewaarde.

Alle werken zijn professioneel ingelijst en kunnen direct bij u aan de muur.

Excellent Fit en Design is gevestigd in een voormalige kloosterschool. Dit karakteristieke monumentale pand met lange gangen en hoge plafonds is uitermate geschikt als eigentijdse expositieruimte. De vernieuwende interactieve combinatie van sport en kunst geeft een extra aantrekkelijke dimensie aan de meer dan 150 schilderijen en zeefdrukken van o.a. Peter Donkersloot, Herman Brood, Karel Appel, Corneille, Rob Scholte e.v.a. Ook zijn er diverse vitrines opgesteld waaruit u een keuze kunt maken uit een uitgebreide en gevarieerde collectie van meer dan 100 betaalbare bronzen beeldjes van o.a. kunstenaar Mark Jurriens. Ook aanwezig zijn diverse designartikelen en juwelen.

Tijdens de opening staat koffie en wijn voor u klaar in de koffiebar. Gratis parkeren op ons eigen terrein. Ons pand ligt vlakbij de IKEA.

Bij de entree ontvangt u een plattegrond met nummering en beschrijving van de kunstwerken.

Graag tot ziens op zondag 7 november a.s. in onze nieuwe expositieruimte !

Excellent Fit en Design

Liesstraat 6

4838 GT Breda

www.excellent-art.nl




Ingezonden persbericht