Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Zondag 7 november 2010 wordt tijdens de koopzondag in Enkhuizen voor de vijfde keer het Koopkorenfestival georganiseerd. Tussen 12.30 uur en 16.45 uur kunt u in verschillende winkels en restaurants genieten van verschillende koren uit de regio.

Maar liefst 16 koren hebben zich aangemeld voor het festival. Van traditionele volksmuziek tot smartlap, van popsong tot zeemanslied, u kunt het allemaal gaan horen op deze gezellige zondagmiddag.

De opening wordt verzorgd door het koor 'Wij willen zo graag' uit Zaandam. Om 12.30 uur bent u van harte welkom in de Franciscus Xaveriuskerk in de Westerstraat waar het koor samen met een bekende Enkhuizer heerlijke liederen onder het mom "kun je zingen, zing dan mee" ten gehore zullen brengen. Hierna zullen de koren in diverse winkels en horeca-gelegenheden een mini-concert geven. Een overzicht van wie, waar, hoe laat zingt vindt u op www.koopkorenfestival.nl

Traditioneel wordt het Koopkorenfestival afgesloten om 16.45 uur in Café Lange Jan. Het koor Efkes Aar zal het festival afsluiten, waarna de karaoke-apparatuur klaar staat. Lekker meezingen op liedjes van uw eigen keuze zolang als het gezellig is.

Einde persbericht