Politie Flevoland

Getuigenoproep n.a.v. ongeval A6

Swifterbant, gemeente Dronten, 07-11-2010 o In verband met het onderzoek naar het noodlottige ongeval op de A6 wil politie Flevoland graag weten wat zich in de vroege ochtend van zaterdag 6 november heeft afgespeeld op de A6 ter hoogte van de Ketelbrug, de parallelweg langs de A6 en de Aptweg.

Zaterdagochtend 7 november is een 19-jarige Poolse vrouw overleden, nadat zij volgens getuigen op de rijbaan van de snelweg liep en door meerdere autos is aangereden.

De politie onderzoekt waarom zij op de snelweg liep en hoe het kon gebeuren dat ze onder een auto terecht is gekomen.

Op basis van meerdere getuigenverklaringen van passanten en personen die het meisje voor het laatste gezien en gespoken hebben, is de politie op zoek naar aanvullende informatie van passanten die op zaterdag 6 november tussen 6:30 en 7:00 uur op de A6, de parallelweg langs de A6 en/of de Aptweg hebben gereden. Mogelijk hebben zij personen en/of voertuigen gezien.

Heeft u iets gezien? Dan vragen wij u contact met ons op te nemen en aan ons te vertellen wat u heeft gezien. U kunt bellen met 0900-8844. Vraag naar de districtsrecherche Noord van politie Flevoland.