Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 12.20 uur

Utrecht, 07-11-2010

Mishandeling na aanrijding

VEENENDAAL Op vrijdagmiddag 5 november reed een bestuurder van een witte bestelwagen tegen de gevel van een pand op de Arkeneel in Veenendaal. Een man sprak de bestuurder hierop aan. De bestuurder sloeg de man vervolgens met een voorwerp en reed weg.

Agenten waren rond 12.40 uur ter plaatse en zagen de lichte schade die de bestuurder van de bestelwagen veroorzaakt had aan de gevel van het pand. De mishandelde man heeft aangifte gedaan en gaf een signalement op van de bestuurder. Het gaat om een blanke man van rond de 25 jaar, stevig postuur, blond krullend haar. Hij droeg op dat moment werkkleding. De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling. Heeft u informatie over deze zaak, belt u dan met de politie van het district Heuvelrug, tel.: 0900 8844 of anoniem via 0800 7000.

Gestolen bankpas

DOORN Rond het middaguur werd op vrijdag 5 november de bankpas en vervolgens een flink geldbedrag van de rekening van een 83-jarige man gestolen in Doorn.

De man rekende rond 11.50 uur met zijn bankpas af bij een drogist aan de Thorheimpassage en stopte de bankpas in de borstzak van zijn jas. Hij reed naar zijn woning en ontdekte om 12.15 uur dat zijn bankpas niet meer in zijn zak zat. Hij liet de pas blokkeren maar er bleek al geld opgenomen te zijn. Camerabeelden van de drogist wezen uit dat achter de man in de rij voor de kassa een man en twee vrouwen stonden die aan het rommelen waren. Het vermoeden bestaat dat deze drie iets te maken hebben met de diefstal. Het slachtoffer gaf het signalement op van de twee vrouwen en de man: lichtgetinte huidskleur, rond de 40 jaar, zwart haar, zwarte kleding. De politie is op zoek naar getuige(n) van deze diefstal. Heeft u informatie over deze zaak, belt u dan met de politie van het district Heuvelrug, tel.: 0900 8844 of anoniem via 0800 7000.

Doorrijden na aanrijding

VEENENDAAL Op zaterdagochtend 5 november reed een bestuurder op de rotonde bij de Weverij in Veenendaal door na een fietsster te hebben aangereden.

Een 16-jarig meisje fietste rond 8.45 uur op de Zandstraat en naderde de rotonde met de Weverij in Veenendaal. Op de rotonde kwam een rode auto aanrijden die geen voorrang verleende en het meisje aanreed. Zij liep hierbij geen letsel op. De bestuurder keek naar het slachtoffer maar reed vervolgens door in de richting van de Weverij. De politie is op zoek naar getuige(n) van deze aanrijding. Heeft u informatie over deze zaak, belt u dan met de politie van het district Heuvelrug, tel.: 0900 8844 of anoniem via 0800 7000.