Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 12.20 uur

Utrecht, 07-11-2010

Steekpartij na ruzie

BAARN In de nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 november ontstond een vechtpartij buiten een café aan de Laanstraat in Baarn.

Rond 03.45 uur kwamen agenten ter plaatse en zagen een groep bij een taxi staan. Er ontstond een vechtpartij en de agenten haalden de partijen uit elkaar. Tijdens de vechtpartij is een 22-jarige jongen uit Baarn in zijn rug gestoken. Hij heeft de volgende dag aangifte gedaan bij de politie. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Ruzie zorgt voor tumult

BUNSCHOTEN Twee jongens raakten met elkaar in gevecht in de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 november voor een café in de Hoekstraat in Bunschoten.

Rond 01.15 uur troffen agenten een 21-jarige man en 17-jarige jongen uit Bunschoten vechtend aan in de Hoekstraat. De agenten haalden de twee uit elkaar en namen de gegevens op. Inmiddels was sprake van een grote oploop van publiek waardoor hondengeleiders, politie te paard en bikers nodig waren voor afscherming. Daarbij is diverse malen met de lange wapenstok geslagen. De 21-jarige man probeerde tijdens het opnemen van zijn gegevens de 17-jarige opnieuw te lijf te gaan en kreeg daarop handboeien om. De 17-jarige jongen probeerde vervolgens in de consternatie tevergeefs te ontkomen. Ook hij kreeg handboeien om. Beide verdachten zijn aangehouden en hebben een proces-verbaal gekregen voor het verstoren van de openbare orde. Ze besloten beiden geen aangifte tegen elkaar te doen.