Politie Brabant-Noord

Horeca

Regio, 07-11-2010

's-Hertogenbosch - Omstreeks 01.00 uur zondagochtend is op de Hinthamerstraat een 18-jarige man uit Cromvoirt aangehouden voor vernieling. De man mocht een café aan de Torenstraat niet in en trok vervolgens een spiegel van een geparkeerde auto af. Hierna rende hij weg. Op de Hinthamerstraat troffen agenten de man aan. Hij was daar in het water gevallen. De man is voor verhoor meegenomen naar het bureau.

's-Hertogenbosch - De politie heeft om 02.00 uur op het station een 22-jarige man uit Veldhoven aangehouden. Hij zou even daarvoor in het Tweede Korenstraatje, samen met anderen, een 18-jarige Bosschenaar hebben mishandeld. Getuigen zagen de man wegrennen in de richting van het station waar hij op signalement kon worden aangehouden. De slachtoffer had een bloedneus en is naar het ziekenhuis gegaan.

Oss - Op de Eikenboomgaard zijn om 02.30 uur twee Ossenaren (17 en 51 jaar) aangehouden. Via de horecatelefoon kwam een melding binnen dat de twee lastig waren bij een café waar ze niet meer naar binnen mochten. De portier werd vervolgens door de mannen bedreigd en beledigd. Het tweetal werd meerdere keren door agenten gevorderd om het centrum te verlaten, maar de 17-jarige wilde niet weg. Hierop werd hij aangehouden. De 51-jarige Ossenaar bemoeide zich met de aanhouding door een agent te slaan en vast te pakken. Hij is aangehouden en in verzekering gesteld.

's-Hertogenbosch - Op de Parade is zondagochtend om 03.00 uur een 17-jarige Bossche vrouw aangehouden voor het vechten op straat. Zij is overgebracht naar het bureau waar ze een proces-verbaal kreeg.

Uden - Een 43-jarige man uit Heeswijk-Dinther is zondagochtend omstreeks 03.15 uur aangehouden op de Sint Janstraat. De man zwalkte over straat en viel twee keer tegen een politieauto aan. Vervolgens trok de man het portier van de politieauto open en viel naar binnen. De man is aangehouden voor openbare dronkenschap.