Politie Zeeland


---

1975-2010 Diefstal op maisveld
Zaterdag werd een 34-jarige man op heterdaad betrapt op het stelen van maiskolven van een perceel landbouwgrond aan de Kreekrakweg in Rilland.
Tegen de 34-jarige man uit de gemeente Woensdrecht is proces-verbaal aangezegd. De man verklaarde dat de maiskolven bestemd waren voor zijn konijnen.

1976-2010 Politie zoekt getuigen incident Poortvliet
Politie Zeeland zoekt getuigen van een voorval dat plaatsvond op 4 november rond 16.30 uur in de Priestermeetpolder in Poortvliet.
Een 14-jarige jongen fietste het fietstunneltje in nabij de Kleine Dijk. Een man die zich in de tunnel bevond dwong de jongen te stoppen en vroeg hem mee te gaan. Toen de man de jongen vastpakte kwam er een wielrenner voorbij waarop de man de jongen losliet. De 14-jarige schopte de man en kon toen ontkomen. De man was geheel in het zwart gekleed, had een capuchon op en droeg een zwarte bivakmuts. De man rende weg richting Oud-Vossemeer.
De politie is op zoek naar getuigen en in het bijzonder naar de passerende wielrenner die een shirt met het opschrift 'Rabobank' droeg. Getuigen of personen die meer weten van dit voorval kunnen bellen naar 0900-8844 of zich melden bij het politiebureau. Blijft u liever anoniem dan kunt u bellen naar 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem)