Nedap opent Retail Center beveiligingslabels in Hongkong

06/09/2010 16:17

Nedap Retail

For press release in English, please see attachment at www.perssupport.nl

Nedap opent Retail Center beveiligingslabels in Hongkong

Enige leverancier met 100% tested-label portfolio

Groenlo - Nedap Retail opent op 8 november een nieuw labelcentrum in Hongkong. Hiermee speelt Nedap Retail in op de sterk toegenomen vraag naar kwalitatief hoogwaardige beveiligingslabels. Met een eigen Global Label Center in Azië kan Nedap Retail bovendien sneller voldoen aan specifieke wensen en eisen van retailers voor beveiligingslabels.

Met haar 100% tested-label portfolio is Nedap wereldwijd de enige leverancier die garandeert dat alle labels individueel worden nagekeken en 100 procent aan de specificaties voldoen. Geavanceerde labeltesters controleren op basis van gepatenteerde Nedap-technologie razendsnel ieder label op maar liefst zeven factoren. Labels die het niet doen, worden per direct vervangen.

Iedere rol wordt voorzien van een testrapport, dat maandelijks vanuit Hongkong wordt geleverd. Nedap Retail garandeert daarmee dat daadwerkelijk alle labels zijn gecontroleerd.

Voordelen voor de retailer

Steeds meer retailers ondervinden het voordeel van het 100% tested programma. Door het uitsluiten van niet-werkende labels zijn er minder storingen in de winkel. Voor de retailer betekent dat direct een kostenverlaging. Ook is gebleken dat 100% tested beveiligingslabels een belangrijke basisvoorwaarde zijn voor een succesvol source tagging programma.

Avery Dennison

Door de samenwerking met Avery Dennison heeft Nedap Retail inmiddels een wereldwijde dekking.

Over Nedap Retail

Nedap Retail ontwikkelt en levert innovatieve, duurzame oplossingen voor het beheren en beveiligen van winkels. Nedap Retail opereert wereldwijd via een sterk partnernetwerk en werkt samen met grote internationale merknamen. De systemen zijn toekomstvast (RFID-voorbereid), kostenbesparend en milieuvriendelijk door een laag energieverbruik. Nedap N.V. is opgericht in 1929 en is beursgenoteerd sinds 1947.

Over Avery Dennison

Het bedrijf is al 75 jaar wereldwijd marktleider in zelfklevende etiketten, kledinglabels en -tags en kantoorbenodigdheden voor de professionele en de consumentmarkt, zoals etiketten en speciale tapesoorten. Avery Dennison is een Fortune 500 bedrijf met een omzet van $6 miljard in 2009. Het hoofdkantoor van Avery Dennison is in Pasadena, Californië. Het bedrijf heeft vestiging in meer dan 60 landen. Voor meer informatie, zie www.averydennison.com.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.nedap-retail.com