Senternovem

21-09-2010 |

Deelnemers gezocht voor Themakring Cradle to Cradle inkopen

"Van ambitie naar concrete aanbestedingen"

De gemeente Hengelo wil op termijn een Cradle to Cradle gemeentehuis laten bouwen en ook de overige inkopen laten aansluiten bij Cradle to Cradle. Maar hoe doe je dat dan concreet in je aanbestedingen? Dat is de vraag van de inkopers van de gemeente Hengelo en met hen wellicht vele andere overheidsinkopers. Wilt u ervaringen uitwisselen met het concreet maken van Cradle to Cradle inkopen en werkt u als inkoopprofessional bij een overheidsorganisatie met duurzaamheidsambities, dan is deze themakring misschien iets voor u.

In deze leercommunity gaan we in 4 dagdelen werken aan het vertalen van C2C-ambities naar concrete aanbestedingen.

In de eerste startbijeenkomst inventariseren we de concrete vragen die in de groep leven zodat we daar de overige bijeenkomsten op in kunnen richten. De onderwerpen en de leerervaringen liggen dichtbij het primaire werkproces. De themakring C2C inkopen zorgt voor inspiratie en draagt bij aan oplossingen voor concrete vragen door kruisbestuiving tussen de deelnemers.

Voor wie?
U werkt als inkoper bij een overheidsorganisatie met duurzaamheidsambities en bent betrokken bij het concreet maken van duurzame aanbestedingen. U bent op hoofdlijnen bekend met het Cradle to Cradle gedachtegoed. U bent vier dagdelen beschikbaar.

Hoe opgeven?
Opgeven kan door een e-mail te sturen
naar machtelijn.brummel@agentschapnl.nl met in het onderwerp Themakring Cradle to Cradle inkopen. Vermeld in de e-mail duidelijk uw gegevens.

Start: 8 november in de ochtend (bij voldoende deelname: max. 10, min. 8 deelnemers)

Locatie: nabij Utrecht CS.
Wijzigingsdatum |

21-09-2010