Provincie Overijssel

Het nieuwe werken doe je zelf

27 oktober 2010

'Het Nieuwe Werken doe je zelf'. Met die slogan is een landelijke campagne gestart met als hoogtepunt de Week van Het Nieuwe Werken van 8 tot en met 14 november 2010. In die week zet de provincie Overijssel haar deuren open om mensen kennis te laten maken met het flexibele kantoorconcept dat in gebruik is sinds 2006.

Het TOOL-concept

De provincie Overijssel werkt volgens een flexibel kantoorconcept: het TOOL-concept. TOOL staat voor The Other Office Life. De provincie is de eerste provincie die volgens zo'n kantoorconcept werkt. Dit betekent dat er voornamelijk digitaal gewerkt wordt en dat medewerkers geen vaste werkplek hebben. Het kantoor is ingericht met activiteitgerelateerde werkplekken. Je vindt werkplekken waar je je goed kunt concentreren, maar ook werkplekken waar je juist goed kunt samenwerken. Faciliteiten zijn niet meer persoonlijk, maar worden samen gedeeld.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd in het flexconcept? Het is altijd mogelijk om een rondleiding op het provinciehuis aan te vragen. Voor een rondleiding tijdens de Week Van Het Nieuwe Werken kunnen geïnteresseerden zich aanmelden via de landelijke campagnesite
www.hetnieuwewerkendoejezelf.nl.