Politie Zeeland


---

1978-2010 Aanrijding met letsel, Sint Annaland
Zaterdag 6 november rond 14.45 uur heeft een aanrijding plaatsgevonden op de Oude Zeedijk in Sint Annaland.

Een 45-jarige vrouw uit de gemeente Tholen verleende geen voorrang aan een 47-jarige Tholenaar. Hierdoor ontstond een aanrijding. De 47-jarige man kwam vol in de flank van de auto van de 45-jarige vrouw terecht.

Deze raakte daardoor van de weg en kwam terecht in een naast de weg gelegen sloot.

In eerste instantie is de vrouw met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis, maar na contact met het ziekenhuis, door agenten van de Zeeuwse politie, bleek dat de vrouw twee gekneusde heupen had opgelopen en thuis mocht herstellen.

Beide voertuigen zijn weggesleept door een takelbedrijf en tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt.

1979-2010 Aanrijding met letsel, Vlissingen
Een bioscoopbezoek zaterdagavond liep, voor een 19-jarige Oost Souburger, uit op een aanrijding.

De jongeman reed omstreeks 00.00 uur over de Spuikomweg en zag daar een personenauto stil staan. Toen de 19-jarige vlak bij deze stilstaande auto was, draaide deze plotseling en wilde wegrijden. Een aanrijding was het gevolg, want de 19-jarige kon niet meer op tijd stoppen.

De bestuurder van deze auto, een 47-jarige Vlissinger, droeg geen autogordel en kwam daardoor met zijn hoofd tegen de voorruit en deurstijl van zijn auto. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Bij deze aanrijding is de brandweer nog ter plaatse geroepen, omdat omstanders zagen dat er rook ontstond, maar dit bleek van de airbags te zijn geweest.

1980-2010 Inbraak in Middelburg
Tussen 4 november 10.00 uur en 7 november 15.45 uur werd ingebroken in een woning aan de Van Borsselenstraat in Middelburg.

Door een raam te forceren is/zijn de dader(s) de woning binnengekomen. Uit de woning zijn sieraden weggenomen evenals zilveren serviesgoed.

De technische recherche van de Zeeuwse politie gaat sporenonderzoek doen in de woning.