Provincie Overijssel

N342 Oldenzaal-Denekamp open vanaf 5 november

8 november 2010

De provinciale weg N342, gedeelte Oldenzaal-Denekamp, is vanaf vrijdag 5 november om 18.00 uur weer open voor al het verkeer.

De afgelopen vier weken is de bestaande asfaltverharding van de hoofdrijbaan volledig verwijderd, de ondergrond versterkt en vervolgens opnieuw geasfalteerd. Verder is langs de hoofdrijbaan bermverharding aangebracht. Deze werkzaamheden zijn voorspoedig verlopen zodat conform planning de weg zondag weer beschikbaar is voor het verkeer. De planning is gehaald door een goede afstemming tussen de provincie Overijssel, de gemeenten Losser, Dinkelland en Oldenzaal, de Mariaschool, Dorpsraad van Beuningen, Connexxion, Regiopolitie Twente, de omgeving en aannemer Reef Infra BV. Ook de gunstige weersomstandigheden hebben hierbij meegespeeld.

Om de overlast door extra verkeersdruk op de wegen in het buitengebied beperkt te houden heeft de provincie Overijssel samen met de betrokken gemeenten een uitgebreid pakket aan aanvullende verkeersmaatregelen genomen tijdens deze werkzaamheden. Deze bestonden onder andere uit de inzet van verkeersregelaars, een verbod op doorgaand vrachtverkeer in buitengebied en het instellen van omleidingroutes. Hierdoor is de overlast zo veel als mogelijk beperkt gebleven.