Gemeente Soest

Onderhoudsprogramma asfaltverhardingen 2010

08 november 2010

Het onderhoudsprogramma asfaltverhardingen 2010 in de gemeente Soest gaat binnenkort van start. Hierbij treft u informatie in grote lijnen.

Hinder

De gemeente wil bij alle werkzaamheden de overlast voor iedereen zoveel mogelijk beperken. We ontkomen er helaas niet aan om bij de uitvoering van de werkzaamheden bepaalde wegen/ wegvakken tijdelijk geheel of gedeeltelijk af te sluiten voor het verkeer. Deze werkzaamheden zullen tijdelijk enige overlast voor de weggebruiker veroorzaken. Wij vragen uw begrip hiervoor!

Planning en werkzaamheden:

Binnenkort zal de aannemer met de onderhoudswerkzaamheden beginnen. Naar verwachting (indien de weersomstandigheden het toelaten) zullen de werkzaamheden t/m 26 november 2010 duren. Hieronder staat in grote lijnen aangegeven waar welke maatregelen plaatsvinden.
* Maatregel: Repareren asfalt door bakfrezen (buiten werktijd) Situering: Van Weedestraat (incl. vervangen van 2 zebra's), Steenhoffstraat, Dalweg, Koningsweg en Birkstraat.
* Maatregel: Repareren asfalt door bakfrezen Situering: Oude Tempellaan, De Genestetlaan, Heideweg, Kolonieweg, Obrechtstraat - Willaertstraat, Veenbesstraat, Kerkpad, Dolderseweg, Wieksloterweg, Valeriaanstraat, Varenstraat en Dolderseweg.

* Maatregel: Vervangen van klinkers in asfalt Situering: P.C. Hooftlaan, Eikenlaan, Buntweg, Turfstreek en Wieksloterweg,

* Maatregel: Repareren van scheuren in asfalt Situering: Richelleweg, Oude Tempellaan, Veenbesstraat, Peter v.d. Bremerweg.

* Maatregel: Conserveren wegdek (aanbrengen slijtlaag) Situering: Eemweg

* Maatregel: Vervangen deklaag
Situering: Ferdinant Huycklaan (deels)

* Maatregel: Versterken asfalt door overlagen Situering: fietspad Banningstraat

Informatie

Bij de uitvoering van het grotere onderhoud op grotere wegvakken zullen de wegen voor een periode voor het verkeer worden afgesloten en zullen de aanwonende bewoners door de aannemer worden geïnformeerd.

Vragen

Voor vragen over de uitvoering van de werkzaamheden in het asfalt onderhoudsprogramma 2010 kunt u contact opnemen met de gemeenteopzichter, de heer Ben Hagen via telefoonnummer 035-6093747.