RTL Group

Gertjan Verbeek en Ron Jans maandag in 'Barend & Barend'

In Barend & Barend zijn maandag 8 november Ron Jans, trainer van sc Heerenveen, en Gertjan Verbeek, voormalig coach van die club en tegenwoordig werkend voor AZ, te gast. In een bijzonder openhartig gesprek met Frits en Barbara Barend komen onder meer hun gemeenschappelijke club, de lastige jongen Bas Dost en Verbeeks mening over vrouwenvoetbal aan bod. En wat vindt Ron Jans van de politiek en is hij echt zon saaie familieman? Hoe komt het dat Gertjan Verbeek vaak zo stug overkomt en probeert hij daar iets aan te doen?

Ook spreken de twee coaches over hun ervaringen met Luis Suárez en Mounir el Hamdaoui, het huidige aanvalskoppel van Ajax. Toen Suárez uit Uruguay naar Groningen kwam, was Jans daar trainer en Verbeek maakte in zijn eerste maanden bij AZ El Hamdaoui mee. Beide confrontaties zorgden voor de nodige strubbelingen, zoals Jans en Verbeek uit de doeken doen.

Uitzending: RTL 7, maandag 8 november, tussen 22.00 en 23.00 uur.
---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via: fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap paulsen, tel: 035 6718879 of email jaap.paulsen@rtl.nl.