Gemeente Sneek



Fitnessen met een lichamelijke beperking in Sneek

Fitness is zeer geschikt is voor mensen met een lichamelijke handicap of chronische aandoening. Daarom organiseren Frysas en het Centrum Fysio-Actief Sneek in samenwerking met de gemeente Sneek een gratis kennismaking met fitness en bewegen.

Deelnemers starten met een gesprek met een personal fitness trainer. In dit gesprek wordt samen bepaald wat de doelen van de deelnemer zijn. Op basis daarvan wordt een trainingsschema vastgesteld. In de vervolglessen werkt de deelnemer met dit trainingsschema onder begeleiding van een trainer. Tussentijds wordt door middel van testen gekeken of het trainingschema nog voldoet, of dat de deelnemer vindt dat aanpassingen nodig zijn.

Omdat Frysas (het Fries Steunpunt Aangepast Sporten) samenwerkt met de gemeenten Sneek, Heerenveen, Lemsterland en Skarsterlân kunnen deelnemers gratis kennismaken met fitness en bewegen bij Centrum Fysio-Actief Sneek. Het kennismakingsaanbod bestaat uit een intake en vier lessen.

Aanmelden
Mensen die willen weten wat de mogelijkheden zijn kunnen zich aanmelden of vrijblijvend langskomen bij Centrum Fysio-Actief Sneek aan het Kleinzand 147-149 op alle dinsdagen tussen 11.00 - 12.00 uur.