Gemeente Heerlen

Persbericht

Vanaf maandag 8 november

Nieuwe website en huisstijl

Wie vandaag naar www.heerlen.nl gaat, komt uit op de gloednieuwe website van de gemeente Heerlen. Vanaf die dag krijgt ook het briefpapier een andere uitstraling. Alles in de frisse en kleurige uitstraling die al enige tijd wordt gebruikt in de maandelijkse Stadskrant. Op deze manier krijgt Heerlen letterlijk kleur.

Op de website vallen niet alleen de frisse kleuren op. Er zijn veel foto's en ook is er ruimte voor 'wij zijn Heerlen'. Inwoners kunnen foto's en tekst insturen over onderwerpen in de stad waar ze blij en trots van worden. Of dat nu gaat over mensen, de buurt, de sfeer, een plekje of een gebouw. Alles is welkom. eerlen

Evenementen

Via de website kunnen burgers ook zelf een evenement laten plaatsen op de nieuwe site. De kalenderfunctie maakt het gemakkelijker zoeken naar al het leuks dat in Heerlen te doen is. Reageren op evenementen en foto's inzenden kan natuurlijk ook.

Uitbreiding digitale diensten

De nieuwe website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Bovendien is er de mogelijkheid om de digitale diensten fors uit te breiden. Daar wordt in de komende tijd nog veel energie ingestoken. In de toekomst kunnen Heerlenaren dan niet alleen terecht in het stadhuis, maar ook bij het E-loket. Ze kunnen dan thuis via internet hun zaken met de gemeente regelen!

Prijs

Burgers die vanaf maandag 8 november de enquête invullen, maken kans op een prijs. Onder alle deelnemers verloot de gemeente een Heerlen-pakket ter waarde van 150 euro.

'Heerlen'

Met ingang van aanstaande maandag krijgt de gemeente Heerlen ook op papier een nieuwe uitstraling. Het oude logo blijft, maar krijgt een wat minder opvallende plaats. Centraal komt het woord 'Heerlen' te staan en natuurlijk komen ook de frisse kleuren terug op briefpapier, enveloppen en folders.


-----------------------

Kenmerk
nieuwe website en huisstijl

Datum

5 november 2010

M. Leurs
Communicatie en Buurtgericht Werken
(045) 560 4367
m.leurs@heerlen.nl

Algemeen persnummer:
(045) 5604070
Persnummer buiten kantooruren:
(06) 30731041
persvoorlichting@heerlen.nl


---- --